Navigáció
Főoldal
Account készités - FuN
Account készítés - Blizzlike
Account készités - Gm
Letöltések
Fórum
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Szabályzat
  Szavazás
Google PageRank

Top 100 World of Warcraft sites
wow private servers World of Warcraft Private Servers Top 100Magyar Wow Toplista
  Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
  Budapest Blizzlike Info
Magyar WoW Szerver

Emu: Trinity Core 2, Bp r1
Patch: 3.3.5a
Sávszélesség: 1000 megabit
Szervergép: Intel Core2Extreme9650 4x 3.2GHz 12MB L2, 4x 2GB 1066MHz DDR-II RAM GEIL EVO
Realmlist: 87.229.24.208:3751
Max Player: NO LIMIT!:)
Rate:
Kill: 3x
Quest: 3x
Drop: 3x
Gold: 3x
Protálok: OFF
VIP rendszer: OFF

0-24 Rendszer felugyelet: ON
  Hirdetés
Blizzlike Szerver
Roli
#1 Hozzászólás nyomtatása
08-08-2010 17:46
Adminisztrátor

Regisztrált: 17.06.10

Ezennel tájékoztatom a fórumozókat, hogy a fórum bugok bejelentésére és nem egymás és a szerver szapulására szolgál. Aki ezt nem tartja be, annak a hozzászolását és regisztrációját törölni fogjuk.
Tisztelettel: BP blizz gm team.
Szerkesztette: Roli - 08-08-2010 17:50

Roli
#2 Hozzászólás nyomtatása
10-08-2010 20:52
Adminisztrátor

Pár javítás amit megejtettünk a szerveren:
Trial of the Crusader- Twin Val'kyr fix
ICC - Lord Marrowgar és Lady Deathwhisper loottal együtt blizzlike scriptel elérhető 10normalon
Szerkesztette: Roli - 10-08-2010 20:52

Roli
#3 Hozzászólás nyomtatása
10-08-2010 21:25
Adminisztrátor

Karakteráthozás:
Feltételek:
-1-2-3 szoros szerverekről veszünk át karaktert
-karakter választónál készült képet fogadunk el ahol látszódik a realm neve és a karakter szintje.
Kezdéshez a következőket biztosítjuk:
-15000 gold lvl 80-on(szinttel csökken a gold mennyisége)
-karakter szintjét
Érdeklődni:bpblizz@hotmail.hu
Szerkesztette: Roli - 11-08-2010 09:59

Eldi
#4 Hozzászólás nyomtatása
11-08-2010 13:31
Kezdő fórumozó

Regisztrált: 19.07.10

Totc isten király lettGrin majdnem pontosan olyan mint eredetin:Grin csak kellene player, szal gyertek csak nem bánjátok megGrin

Roli
#5 Hozzászólás nyomtatása
11-08-2010 17:59
Adminisztrátor

ICC fixek:
-Deathbringer Saurfang:Script,láda spawn és loot fixed
-Valithria Dreamwalker:Script és láda spawn fixed

Rio
#6 Hozzászólás nyomtatása
11-08-2010 20:05
Kezdő fórumozó

Regisztrált: 11.08.10

ÁÁÁ fene pont akkor lett jó icc mikor már tököm tele a wowwal. Talán majd még lesz kedvem vmikor nem csak pár percre felnézni.Grin

Roli
#7 Hozzászólás nyomtatása
12-08-2010 23:50
Adminisztrátor

Kedves látogatók és World of Warcraft rajongók!
Szerverünkre GM kerestetik c++ és mysql ismeretekkel!
Ha az ismeretek tudatában vagy,és szeretnél GM lenni,kérünk irj emailt a bpblizz@hotmail.hu-ra!Jó szórakozást és kellemes játékot kívánunk!
Bp blizz GM team

gabor
#8 Hozzászólás nyomtatása
14-08-2010 00:51
Kezdő fórumozó

Regisztrált: 23.07.10

Melyik gm ment el?O.o

Roli
#9 Hozzászólás nyomtatása
17-08-2010 13:25
Adminisztrátor

Northrenden a depositok száma kicsit megemeltük..lett lerakva..hogy ha bármiből még kevés található..kérjük hogy jelezzétek.

fekamasina
#10 Hozzászólás nyomtatása
19-08-2010 12:11
Kezdő fórumozó

Regisztrált: 19.08.10

Tudjátok mikor lesz érdemes felnézni? Akkor amikor bejön Cata. TC-sek azt kezdik el fejleszteni, és akkor már 3.3.5-e nem foglalkoznak. De addigra az alap Rev olyan fulos lesz, hogy nagyon. Kialakul hozzá a Db is. Mert addig csak a majomkodás megy. Át fog alakulni az egész, mint ahogy arra már utalás is volt. Vissza fog kerülni WG is, mivel az egész meg fog változni. Addig hiába is mondjuk azt hogy jó. Mihez képest is jó? Egyik szerveren ez működik jó, másikon az működik jól. Megcsinálnak valamit, jön az új Rev, és vagy nem tudják betenni, vagy csak szimplán szar lesz. Szóval várni kell. Mondjuk olyan 2 hónap múlva, kíváncsi leszek, hogy TC menyi javítást fog kiadni, mert most elméletben ráállnak az Instákra. ( majd ) Szóval hogy ez az 1-2 Gm csinálgat ezt azt, az egy dolog. majd ha TC-sek csinálják, akkor tényleg azt lehet mondani hogy " majdnem olyan mint eredetin ".
Hogy akarjátok pl LK-t leölni, mert akár hányszor fellépek Funn-ra előtte mindig megnézem az oldalt, és most is 9 player, hát így nehéz lesz.
Blizz azért szar, mert ahogy régebben is olvastam, semmi se működik. Funn azért szar mert az átlagéletkor 12.
Sok sikert.
Vasalok voltam

Depsz
#11 Hozzászólás nyomtatása
19-08-2010 12:23
Haladó fórumozó

Regisztrált: 07.08.10

Blizzen több minden működik mint a funon... a Másik h éppen akkor nem lesz értelme wowozni mikor kijön a cata mivel annak a kiegnek 1% értelme sincsen delete wow ha ide is kijön ami ígyis-úgyis megtörténik.....

fekamasina
#12 Hozzászólás nyomtatása
19-08-2010 12:26
Kezdő fórumozó

Regisztrált: 19.08.10

Ahogy gondolod. De ti most annak örültök hogy van Totc, hát az már réges réges régen Fixálva van. És itt még csak most jött be?

Ebből indultam ki:
Totc isten király lettGrin majdnem pontosan olyan mint eredetin:Grin csak kellene player, szal gyertek csak nem bánjátok megGrin

Depsz
#13 Hozzászólás nyomtatása
19-08-2010 12:46
Haladó fórumozó

Regisztrált: 07.08.10

totc már kb van pár hónapja csak most lett olyan a spellezése mint eredetin.. nézd meg a taurit ott pl mostanság lett berakva naxx meg obs......

Bravandvia
#14 Hozzászólás nyomtatása
21-08-2010 00:03
Kezdő fórumozó

Regisztrált: 20.08.10

Ez a feka meg kicsoda? Ki reggelt ilyen névvel? Sio? xD
Mi a fene, Totc lett javítva? Már ráfért, mert a játékosok kiestek az Instából, mert szu rágta padló volt lent. xD
Legalább egy pozitívum.
Egyébként az új Instával mi a helyzet? Mert olyan sietős volt a 3.3.5. ott is jó a Spell-ezés? Vagy " Enter to Lv90 "?
Legalább van 2 jó Insta, abból az egyik Naxx, a másik pedig Totc. Vagy esetleg alakul a többi is?
Gondolom az Eventekkel ott álltok ahol a Part szakad. Vagy javítva lettek azok is mint a Kaluak fishing Derby?
Totoc-ból már úgyis ki lettek verve a cucok még régen ( a rossz spell-ezős időszakban ), de most már megjavult.
Csiripelték a Verebek, hogy ICC-ben az 1. két boss talán működik? Mert az nagyon jó.
Talán beindult a folyamat, a javítós folyamat?

Ja, és köszi Mandra a segítséget. Azért nem próbáltam meg, mert esélytelen volt. Majd felmegyek valamelyik nap, mert ha te megígérted, akkor az biztosan javítva is lesz. Így látatlanban is köszi!

Üdv.: Bravandvia.

Edit: Roli, szerinted újra lehet próbálni a LoreMastert Northrenden? Alakult már valami a targetelhetelen mobok terén?

( Tauri az nem viszonyítható BP-hez, mert a Tauri Gm Csapat az folyamatosan csinálja, és ők maguknak fejlesztik az egészet. BP pedig letölti az új TC verziót, beteszik az általuk javított/írt Scripteket, és leforgatják. Majd ucu neki had szóljon. )
Szerkesztette: Bravandvia - 21-08-2010 00:07

Bravandvia
#15 Hozzászólás nyomtatása
21-08-2010 00:41
Kezdő fórumozó

Ezt lessétek meg, Funn Fórumon taáláltam, ti halottatok erről?

Ez is megtörtént a Scapegaming lassan 2 éves bezárása után már meglett az első ítélet ami komoly összeget vart az üzemeltetők nyakába.
A cikk második része az igazán izgalmas, ha tényleg igaz és levelet küldenek a nagy tört szervereknek pl. Molten WoW, Eternion...Tauri?! akkor az akár a Tört szerverek királyainak végét is jelenheti.

Továbbá azt se felejtsük el, hogy a Blizzardnak mikró tranzakciók szúrtak szemet, tehát a pénzért Item-et és Szintet árulni rossz dolog nagyon rossz.

"Vagyis 88 és fél millió, meg egy kis apró, persze dollárban. Ennyi pénzt vertek ki a Blizzard ügyvédei egy 10 hónapja húzódó per során egy tört szerver, a Scapegaming üzemeltetőjéből. A szerver egyébként mikrotranzakciós modellel ment, vagyis vehettél a GM-ektől geart meg ezt-azt pénzért.

A bünti összege úgy áll össze, hogy 3 millió elmaradt nyereség, 63 ezer ügyvédi költség, és 85,5 millió ún. “statutory damage”, ami nem tudom pontosan mit jelent a jogi nyelvben, de alighanem a “na most példát statuálunk veled öcsi, életed végéig fogod fizetni” kategória. Persze fellebbezni még lehet, ha jóindulatú a bíró, mondjuk lehúz az összegből pár tízmilliót, ami a végeredményt tekintva olymindegy.

Tanulság több is van:

* Fura ügyvédei lehetnek a Blizzardnak, ha csak 63 ezret kérnek egy 88 milliós nyert perért
* Nagyon hangsúlyos “dont mess with daddy” üzenetet szeretne küldeni a cég az összes többi, egyre jobban elszemtelenedő törtszerver-üzemeltetőnek
"

Forrás: http://frostshock.eu/

Black
#16 Hozzászólás nyomtatása
21-08-2010 04:19
Kezdő fórumozó

Regisztrált: 21.08.10

Aki olvasta a Huncraft nevű magyar starcraft 'mod' történetét az ismerheti a blizz ill vivendi üzletpolitkáját.Amiben pénz van arra ugrani kell.Van társasjáték,gyüjtögetös kártyák söt játékfigurák is.Szal érthető hogy miért rágnak be 1 ilyen dologra.Amiben meg nincs pénz azt meg hadják.
A huncraftnál is ez volt.Mivel kicsi a magyar piac nemlett volna profitos kiadnia a blizznek,de megengedte az ingyenes terjesztést.A tört szerok is igy vannak,ami kishal azt nem cseszegetik.Am ty az acc törlést <3.
vigyáz mert a gm-nél ott a fuckanal. (:

Bravandvia
#17 Hozzászólás nyomtatása
27-08-2010 00:58
Kezdő fórumozó

Gondoltam felnézek, mert elég jókat halottam mostanában 1-2 embertől.
De tévedtem sajnos.
Amikor leléptem ez az NPC tökéletesen működött, most pedig semmi.
Ez akkor úgy működik hogy valami megjavul, egy másik dolog pedig Buggosodni kezd?
Vagy jöttek a DB Update-ek?
Elég kicsinység de nem ez a lényeg. Hanem a szitu.
Fel lett dobva a TDB mikor eljöttem, ahogy látni most is az van fent ( nem biztos csak futólag figyeltem ), javítva lett a vendor, és most kezdhetitek újra.
Mi történt?
Sok ilyesféle dolog történt még?

kep.psharing.com/413728.t.jpg

Üdv.: Bravandvia

Bravandvia
#18 Hozzászólás nyomtatása
02-09-2010 22:47
Kezdő fórumozó

Sajnos most esett le hogy én milyen hülye vagyok.

Hofit idézném:

Nyomtatásban megjelent! Egy kedves levélírótól érkezett a kérdés, mégpedig hogy:
Lehet-e a Kecskével.
Erre azt válaszolták neki hogy: Nem!

Hofi erre azt válaszolta neki, idézem:

Én üzenem neki, innen a Diliházból hogy: Ne csüggedj Pajtás, rögtön elfelejted a Kecskét, miest megismerkedsz a Tehénnel!

Az én esetemben ez úgy szólna hogy:

Ne csüggedj Pajtás a sok RollBack és Bugg miatt, a World of Warcraft-ot rögtön elfelejted, miest megismerkedsz az AION-al!

kep.psharing.com/420862.t.jpg

Ehhez képest az.. egyszerűen összehasonlíthatatlan, LV2 körül már olyan élményekben volt részem, általában csak 20 év felett játszanak, akivel találkoztam azok közül én vagyok a legfiatalabb, se Vip, se System Message, se 12 éves kisgyerek.
Ha valaki véletlenül megunja, vagy csak kíváncsi lenne hogy miért is olyan más ez, akkor nézze meg, mert ezt elmondani nem nagyon lehet.

Üdvözlettel: Bravandvie

Ugrás a fórumra:
  Felhasználók
Online vendégek: 6

Online tagok: 0

Regisztráltak: 851
Legújabb tag: mozdi
  Fórumtémák
Legújabb témák
Blizzlike Szerver
FuN Szerver
GM Szerver
Szabályzat
Legnépszerűbb témák
FuN Szerver [207]
GM Szerver [110]
Blizzlike Szerver [17]
  Szavazás
World of Warcraft Private Servers (Downloads) - TOP.ORG
World of Warcraft Server

Vote on the World of Warcraft Private Servers Top 200
World of Warcraft Private Servers Top 200 - List of WoW Private Servers

private server
  Budapest FuN Szerver Info
Magyar WoW Szerver

Emu: Trinity Core 2, Bp r1
Patch: 3.3.2
Sávszélesség: 1000 megabit
Szervergép: Intel Core2Extreme9650 4x 3.2GHz 12MB L2, 4x 2GB 1066MHz DDR-II RAM GEIL EVO
Realmlist: 87.229.24.208
Max Player: NO LIMIT!:)
Rate:
Kill: 300x
Quest: 300x
Drop: 300x
Gold: 300
Protálok: ON
VIP rendszer: ON

0-24 Rendszer felugyelet: ON
  Budapest Gm Szerver
Realmlist: 87.229.24.208:3728
  Hirdetés
  Hirdetés
Converted to v7 by WhoCareDarkHarmony by: Burn!nGames ThemesLoad time: 0.28 - 394779 egyedi látogató